Romige gnocchi met ham en asperge
Aan de slag
Gnocchi volgens gebruiksaanwijzing koken. Van asperges houtachtige onderkant verwijderen. Asperges in stukjes snijden en in 5 min. beetgaar koken. Beenham in stukjes snijden. In pan crème fraîche, kaas en ham verwarmen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Peterselie fijnhakken. Sla met dressing aanmaken. Saus en asperges door gnocchi mengen. Gnocchi met peterselie bestrooien en met salade serveren.
Romige gnocchi met ham en asperge
hoofdgerecht
null personen
505 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Gnocchi volgens gebruiksaanwijzing koken. Van asperges houtachtige onderkant verwijderen. Asperges in stukjes snijden en in 5 min. beetgaar koken. Beenham in stukjes snijden. In pan crème fraîche, kaas en ham verwarmen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Peterselie fijnhakken. Sla met dressing aanmaken. Saus en asperges door gnocchi mengen. Gnocchi met peterselie bestrooien en met salade serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak gnocchi di patate
1 bos groene asperges
1 plak beenham
1 bekertje crème fraîche
1 zakje geraspte kaas
½ zakje verse peterselie
1 zakje eikenbladslamelange
4 eetlepels balsamicodressing