Aan de slag
Ruim water aan de kook brengen. Grill voorverwarmen. Gnocchi koken tot ze boven komen drijven. Groente volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In pan roomkaas smelten. Gnocchi door roomkaas scheppen en groente erdoor roeren. Mengsel in ovenschaal overdoen en met kaas bestrooien. Schotel onder grill in 3-5 min. bruin laten kleuren. Peterselie fijnknippen en over schotel strooien. Lekker met tomatensalade en balsamicodressing.
Romige gnocchi met groene groente
hoofdgerecht
null personen
660 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Ruim water aan de kook brengen. Grill voorverwarmen. Gnocchi koken tot ze boven komen drijven. Groente volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In pan roomkaas smelten. Gnocchi door roomkaas scheppen en groente erdoor roeren. Mengsel in ovenschaal overdoen en met kaas bestrooien. Schotel onder grill in 3-5 min. bruin laten kleuren. Peterselie fijnknippen en over schotel strooien. Lekker met tomatensalade en balsamicodressing.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 pakken gnocchi di patate
2 pakken groene groentemix stoomgroente
1 pakje roomkaas met knoflook en kruiden
1 zakje gemalen belegen kaas
½ zakje verse peterselie
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet