Gnocchi met tomaat en groene kool
Aan de slag
Tomaatjes wassen, in vieren snijden en in kom doen. Knoflook pellen en in plakjes snijden. Basilicumblaadjes in kleine stukken scheuren. Knoflook, basilicum en 3 eetlepels olijfolie door tomaten scheppen en ca. 2-4 uur laten staan.
In grote pan met water en zout gnocchi koken volgens gebruiksaanwijzing. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Intussen in wok 3 eetlepels olijfolie verhitten en kool in ca. 5 minuten al omscheppend beetgaar bakken. Pan van vuur nemen. Gnocchi in vergiet laten uitlekken. Kool en tomatenpartjes met vocht door gnocchi scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Overdoen in ovenschaal en kaasplakjes erop leggen. Onder hete grill kaas in 3 à 5 minuten laten smelten.
Gnocchi met tomaat en groene kool
hoofdgerecht
null personen
480 kcal
30 min. bereiden
240 min. wachten
Aan de slag
Tomaatjes wassen, in vieren snijden en in kom doen. Knoflook pellen en in plakjes snijden. Basilicumblaadjes in kleine stukken scheuren. Knoflook, basilicum en 3 eetlepels olijfolie door tomaten scheppen en ca. 2-4 uur laten staan.
In grote pan met water en zout gnocchi koken volgens gebruiksaanwijzing. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Intussen in wok 3 eetlepels olijfolie verhitten en kool in ca. 5 minuten al omscheppend beetgaar bakken. Pan van vuur nemen. Gnocchi in vergiet laten uitlekken. Kool en tomatenpartjes met vocht door gnocchi scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Overdoen in ovenschaal en kaasplakjes erop leggen. Onder hete grill kaas in 3 à 5 minuten laten smelten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bakje cherrytomaatjes
2 teentjes knoflook
1 zakje verse basilicum
6 eetlepels olijfolie
1 pak Gnocchi di patate
0 zout
1 zak panklare groene kool
0 versgemalen peper
150 g rookkaas
Dit heb je nodig
ovenschaal
wok