Gnocchi met vleessaus
Aan de slag
Bak in een braadpan of wok de spekreepjes knapperig. Snijd de bleekselderijstengels in stukjes van 2 cm en snijd deze in reepjes. Schep de runderreepjes bij de spekreepjes en roerbak het vlees bruin. Voeg de uien toe en roerbak 2 minuten. Voeg de Italiaanse keukenkruiden, 200 ml water, de bleekselderij en de tomaten toe, maal er wat peper over en schep alles om. Dek de pan af en stoof het vlees op laag vuur 15 minuten, schep af en toe om.
Kook de gnocchi volgens de aanwijzigingen op de verpakking. Laat ze in een vergiet uitlekken. Schep de gnocchi op 4 borden en schep de tomaten-vleessaus erop. Strooi er wat bleekselderijgroen over.
Gnocchi met vleessaus
hoofdgerecht
null personen
405 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bak in een braadpan of wok de spekreepjes knapperig. Snijd de bleekselderijstengels in stukjes van 2 cm en snijd deze in reepjes. Schep de runderreepjes bij de spekreepjes en roerbak het vlees bruin. Voeg de uien toe en roerbak 2 minuten. Voeg de Italiaanse keukenkruiden, 200 ml water, de bleekselderij en de tomaten toe, maal er wat peper over en schep alles om. Dek de pan af en stoof het vlees op laag vuur 15 minuten, schep af en toe om.
Kook de gnocchi volgens de aanwijzigingen op de verpakking. Laat ze in een vergiet uitlekken. Schep de gnocchi op 4 borden en schep de tomaten-vleessaus erop. Strooi er wat bleekselderijgroen over.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
125 g magere spekreepjes
½ struik bleekselderij
1 schaal runderreepjes naturel
2 rode uien
1 eetlepel Italiaanse
400 g tomaten
1 pak gnocchi di patate