Gnocchi, ricotta en selderij
bewaar
bewaar

Gnocchi, ricotta en selderij

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de bleekselderij in reepjes.

Verhit de olie in een koekenpan en bak de champignons 4 min. Schep de bleekselderij erdoor en bak 3-4 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.

Verdeel de gnocchi over 4 borden en schep de ricotta erop. Verdeel de groenten erover.

algemeenVervang voor een pittig gerecht de ricotta door 150 g Gorgonzola piccante.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gnocchi, ricotta en selderij

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig