Gnocchi, ricotta en selderij
Aan de slag
Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de bleekselderij in reepjes.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de champignons 4 min. Schep de bleekselderij erdoor en bak 3-4 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de gnocchi over 4 borden en schep de ricotta erop. Verdeel de groenten erover.
Gnocchi, ricotta en selderij
hoofdgerecht
null personen
565 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de bleekselderij in reepjes.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de champignons 4 min. Schep de bleekselderij erdoor en bak 3-4 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de gnocchi over 4 borden en schep de ricotta erop. Verdeel de groenten erover.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 pakken gnocchi di patate
1 struik bleekselderij
2 el olijfolie
1 bakje champignons
2 tenen knoflook
1 bakje ricotta