Gnocchi met tomaten en basilicum
Aan de slag
Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de tomaten in kwarten, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne partjes. Schep de tomaten om met de ui, het basilicum en 3 el olie. Breng op smaak met peper en zout. Maak de sla melange aan met de rest van de olie en peper en zout.
Verdeel de gnocchi over 4 diepe borden. Verdeel er de tomaten over en schep er met behulp van 2 tl de ricotta op. Serveer met de sla.
Snijden
Instructievideo - 02:22 min.
Gnocchi met tomaten en basilicum
hoofdgerecht
null personen
530 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de tomaten in kwarten, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne partjes. Schep de tomaten om met de ui, het basilicum en 3 el olie. Breng op smaak met peper en zout. Maak de sla melange aan met de rest van de olie en peper en zout.
Verdeel de gnocchi over 4 diepe borden. Verdeel er de tomaten over en schep er met behulp van 2 tl de ricotta op. Serveer met de sla.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 pakken gnocchi di patate
1 schaal trostomaten
1 rode ui
½ bakje basilicum
5 el olijfolie extra vierge
1 zak krulsla melange
½ bakje ricotta