Satévinken met sajoerboontjes
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan 3 eetlepels boter verhitten. Vinken in ca. 20 min gaar bakken. Sperziebonen ca. 5 minuten koken en afgieten. Rest van boter verhitten in braadpan. Sperziebonen ca. 2 minuten roerbakken. Boemboe en 200 ml water toevoegen en geheel ca. 3 minuten zachtjes laten koken. Seroendeng door rijst scheppen. Boontjes serveren met vinken en rijst.
Satévinken met sajoerboontjes
hoofdgerecht
null personen
750 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan 3 eetlepels boter verhitten. Vinken in ca. 20 min gaar bakken. Sperziebonen ca. 5 minuten koken en afgieten. Rest van boter verhitten in braadpan. Sperziebonen ca. 2 minuten roerbakken. Boemboe en 200 ml water toevoegen en geheel ca. 3 minuten zachtjes laten koken. Seroendeng door rijst scheppen. Boontjes serveren met vinken en rijst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g snelkookrijst
5 eetlepels boter of margarine
4 saté- of slavinken
1 zak gebroken sperziebonen
1 bakje boemboe voor sajoerboontjes
3 eetlepels seroendeng