Satévinken met sajoerboontjes
bewaar
bewaar

Satévinken met sajoerboontjes

25 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan 3 eetlepels boter verhitten. Vinken in ca. 20 min gaar bakken. Sperziebonen ca. 5 minuten koken en afgieten. Rest van boter verhitten in braadpan. Sperziebonen ca. 2 minuten roerbakken. Boemboe en 200 ml water toevoegen en geheel ca. 3 minuten zachtjes laten koken. Seroendeng door rijst scheppen. Boontjes serveren met vinken en rijst.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Satévinken met sajoerboontjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig