Sajoer van boontjes, taugé en tofu
Aan de slag
Snijd de tofu in blokjes en dep ze droog met keukenpapier. Verwarm de olie in een wok en roerbak de ui goudbruin. Voeg het bakje boemboe en 200 ml water toe en breng het aan de kook. Voeg de tofu en de sperziebonen toe, dek de wok af en stoof de boontjes gaar in ca. 15 minuten. Schep op het laatst de taugé erdoor.
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de rijst bij de sajoer.
Sajoer van boontjes, taugé en tofu
hoofdgerecht
null personen
550 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de tofu in blokjes en dep ze droog met keukenpapier. Verwarm de olie in een wok en roerbak de ui goudbruin. Voeg het bakje boemboe en 200 ml water toe en breng het aan de kook. Voeg de tofu en de sperziebonen toe, dek de wok af en stoof de boontjes gaar in ca. 15 minuten. Schep op het laatst de taugé erdoor.
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de rijst bij de sajoer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak tofu naturel
2 eetlepels olie
1 ui
1 bakje boemboe voor sajoerboontjes
500 g sperziebonen
1 schaaltje taugé
300 g witte rijst