Sajoer van wortel, kool en varkensvlees
bewaar
bewaar

Sajoer van wortel, kool en varkensvlees

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en vang het kookwater op. Dep de hamlapstukjes droog met keukenpapier en schep in een schaal om met peper.

Verhit de olie in een wok en roerbak de hamlapstukjes in 5 min. goudbruin. Voeg de uien toe en roerbak nog 3 min. Voeg de boemboe, de kokosmelk, de wortels, de Chinese kool en 150 ml kookwater van de rijst toe en breng al roerend aan de kook. Zet het vuur laag, doe een deksel op de wok en stoof 10 min.

Serveer de sajoer met de rijst.

algemeenLekker met kroepoek.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sajoer van wortel, kool en varkensvlees

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig