Voorjaarssalade met entrecote
Aan de slag
Entrecotes uit verpakking halen en op stukje keukenpapier leggen. Rucola grof snijden. Veldsla en rucola over vier borden verdelen. Tomaten wassen, in blokjes snijden en over borden verdelen. Salade besprenkelen met dressing. In koekenpan boter verhitten en entrecotes in ca. 2 à 4 minuten per zijde medium bakken. Entrecotes uit pan nemen en op salade leggen. Op elke entrecote 1 eetlepel pesto scheppen. Stokbrood en rest van pesto erbij serveren.
Voorjaarssalade met entrecote
hoofdgerecht
null personen
640 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Entrecotes uit verpakking halen en op stukje keukenpapier leggen. Rucola grof snijden. Veldsla en rucola over vier borden verdelen. Tomaten wassen, in blokjes snijden en over borden verdelen. Salade besprenkelen met dressing. In koekenpan boter verhitten en entrecotes in ca. 2 à 4 minuten per zijde medium bakken. Entrecotes uit pan nemen en op salade leggen. Op elke entrecote 1 eetlepel pesto scheppen. Stokbrood en rest van pesto erbij serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 entrecotes (à la minute)
1 zakje rucola
1 zakje veldsla
4 trostomaten
4 eetlepels kruidendressing
50 g boter of margarine
1 bakje rode pesto
1 groot stokbrood
Dit heb je nodig
keukenpapier