Voorjaarssalade met entrecote
bewaar
bewaar

Voorjaarssalade met entrecote

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Entrecotes uit verpakking halen en op stukje keukenpapier leggen. Rucola grof snijden. Veldsla en rucola over vier borden verdelen. Tomaten wassen, in blokjes snijden en over borden verdelen. Salade besprenkelen met dressing. In koekenpan boter verhitten en entrecotes in ca. 2 à 4 minuten per zijde medium bakken. Entrecotes uit pan nemen en op salade leggen. Op elke entrecote 1 eetlepel pesto scheppen. Stokbrood en rest van pesto erbij serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Voorjaarssalade met entrecote

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig