Mexicaanse bonen uit de grill
Aan de slag
Grill voorverwarmen op de hoogste stand. In braadpan olie verhitten. Gehakt in ca. 3 minuten rul bakken. Roerbakgroente toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Kidneybonen laten uitlekken en toevoegen. Ca. 5 minuten meeverwarmen. Op smaak brengen met Mexicaanse kruiden, zout en peper. Mengsel overdoen in ovenschaal. Chips erover verdelen. Chips bestrooien met kaas en onder grill goudbruin laten worden. Lekker met groene salade.
Mexicaanse bonen uit de grill
hoofdgerecht
null personen
690 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen op de hoogste stand. In braadpan olie verhitten. Gehakt in ca. 3 minuten rul bakken. Roerbakgroente toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Kidneybonen laten uitlekken en toevoegen. Ca. 5 minuten meeverwarmen. Op smaak brengen met Mexicaanse kruiden, zout en peper. Mengsel overdoen in ovenschaal. Chips erover verdelen. Chips bestrooien met kaas en onder grill goudbruin laten worden. Lekker met groene salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 eetlepels olijfolie
1 schaaltje rundergehakt
1 pak Mexicaanse roerbakgroenten
2 blikken kidneybonen
1 eetlepel Mexicaanse kruiden
1 zak tortillachips naturel
100 g gemalen belegen kaas
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter