Mexicaanse uitsmijter
Aan de slag
In hapjespan groenten met 1/2 eetlepel Mexicaanse kruiden ca. 4 minuten al omscheppend bakken. Eieren erboven breken, eierdooiers doorprikken en geheel afgedekt ca. 5 minuten verwarmen tot eieren gestold zijn. Intussen in droge koekenpan bloemtortilla's één voor één aan beide kanten ca. 30 seconden verwarmen. Leg op twee borden een tortilla en besmeer ze met smeerkaas. Verdeel hier de ham en saus (uit tortilla's pak) over. Leg de andere tortilla's erop. Uitsmijter halveren, op tortilla's scheppen en dubbelklappen.
Mexicaanse uitsmijter
hoofdgerecht
null personen
685 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In hapjespan groenten met 1/2 eetlepel Mexicaanse kruiden ca. 4 minuten al omscheppend bakken. Eieren erboven breken, eierdooiers doorprikken en geheel afgedekt ca. 5 minuten verwarmen tot eieren gestold zijn. Intussen in droge koekenpan bloemtortilla's één voor één aan beide kanten ca. 30 seconden verwarmen. Leg op twee borden een tortilla en besmeer ze met smeerkaas. Verdeel hier de ham en saus (uit tortilla's pak) over. Leg de andere tortilla's erop. Uitsmijter halveren, op tortilla's scheppen en dubbelklappen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak Mexicaanse roerbakgroenten
½ eetlepel Mexicaanse kruiden
4 eieren (M)
1 pak bloemtortilla's
1 bakje smeerkaas met sambal
100 g ham