Aardappeltaart met ham
bewaar
bewaar

Aardappeltaart met ham

20 min. bereiden / 40 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Deeg laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 °C. Eieren loskloppen met roomkaas, zout en peper. Quichevorm bekleden met deeg. Bodem bedekken met helft van ham. Helft van aardappels erover verdelen. Rest van ham erop leggen en afdekken met rest van aardappels. Ei-kaasmengsel erover schenken en taart in midden van oven in ca. 40 minuten goudbruin en gaar bakken. Intussen sla schoonmaken. Bladeren in stukken scheuren. Sla mengen met dressing. Taart serveren met salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappeltaart met ham

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig