Zoete uientaart met ham
Aan de slag
Deeg volgens gebruiksaanwijzing ontdooien. Oven op 200 °C voorverwarmen. Uien pellen en in halve ringen snijden. Ham in reepjes snijden. In braadpan olie verhitten. Uien 4 min. bakken. Laatste minuut ham, suiker en kerrie meebakken. Eieren loskloppen met melk, zout en peper. Ingevette taartvorm met deeg bekleden. Uimengsel over bodem verdelen. Eimengsel erover schenken en met kaas bestrooien. Taart in midden van oven in 25-30 min. gaar en goudbruin bakken. Lekker met groene salade en kruidendressing.
Zoete uientaart met ham
hoofdgerecht
null personen
535 kcal
15 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Deeg volgens gebruiksaanwijzing ontdooien. Oven op 200 °C voorverwarmen. Uien pellen en in halve ringen snijden. Ham in reepjes snijden. In braadpan olie verhitten. Uien 4 min. bakken. Laatste minuut ham, suiker en kerrie meebakken. Eieren loskloppen met melk, zout en peper. Ingevette taartvorm met deeg bekleden. Uimengsel over bodem verdelen. Eimengsel erover schenken en met kaas bestrooien. Taart in midden van oven in 25-30 min. gaar en goudbruin bakken. Lekker met groene salade en kruidendressing.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 plakjes deeg voor hartige taart
4 zoete uien
1 pakje schouderham
2 eetlepels (zonnebloem)olie
1 eetlepel suiker
2 theelepels kerriepoeder
4 eieren
100 ml halfvolle melk
100 g gemalen belegen kaas
Dit heb je nodig
lage taartvorm doorsnede 26 cm, ingevet