Pittige uientaart
bewaar
bewaar

Pittige uientaart

When east meets west: Hollandse ingrediënten met een Indiase kruidenpasta.

15 min. bereiden / 25 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Laat het deeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de uien in halve ringen. Verhit in een braadpan de olie en bak de uien ca. 4 min. Voeg de ham en de currypasta toe en bak even mee. Klop de eieren los met de slagroom en de kaas. Vet de taartvorm in en bekleed met het ontdooide deeg.

Verdeel het uimengsel erover en giet het eimengsel erover. Bak de taart in het midden van de oven in ca. 25 min. gaar en goudbruin.

combinatietipLekker met een salade van kropsla met yoghurtdressing.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pittige uientaart

When east meets west: Hollandse ingrediënten met een Indiase kruidenpasta.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig