Kerriequiche
Of je hem nu maakt voor een high-tea, een parkpicknick of zomaar, deze quiche hoort er gewoon bij!
Aan de slag
Verwarm de oven op 180 °C. Ontdooi het deeg. Bekleed de vorm met het deeg.
Bak het gehakt in een pan met antiaanbaklaag zonder olie of boter 6 min. Snipper de ui. Bak het kerriepoeder en de ui 3 min. mee. Bak daarna de sperziebonen 5 min. op hoog vuur mee. Giet af en schep in de vorm.
Klop de eieren los met de slagroom, peper en zout. Schenk over de gehaktvulling. Bak ca. 45 min. in de oven.
Bakken met bladerdeeg
Instructievideo - 02:21 min.
Kerriequiche
Of je hem nu maakt voor een high-tea, een parkpicknick of zomaar, deze quiche hoort er gewoon bij!
null personen
630 kcal
20 min. bereiden
45 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven op 180 °C. Ontdooi het deeg. Bekleed de vorm met het deeg.
Bak het gehakt in een pan met antiaanbaklaag zonder olie of boter 6 min. Snipper de ui. Bak het kerriepoeder en de ui 3 min. mee. Bak daarna de sperziebonen 5 min. op hoog vuur mee. Giet af en schep in de vorm.
Klop de eieren los met de slagroom, peper en zout. Schenk over de gehaktvulling. Bak ca. 45 min. in de oven.
combinatietip:
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 plakjes diepvries deeg voor hartige taart
300 g rundergehakt
1 ui
2 tl kerriepoeder
225 g diepvries sperziebonen
4 middelgrote eieren
250 ml verse slagroom
Dit heb je nodig
quichevorm (Ø 24 cm)