Bloemkoolquiche
bewaar
bewaar

Bloemkoolquiche

Hartige taart met pikante blauwaderkaas. Voor echte kaasliefhebbers.

20 min. bereiden / 45 min. oventijd

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven op 180 °C. Laat het deeg ontdooien en bekleed de vorm.

Snijd de bloemkool in roosjes en breng een pan water aan de kook. Kook de roosjes in 6 min. gaar. Giet de bloemkool af, laat afkoelen en verdeel over de vorm.

Verkruimel de kaas over de bloemkool. Klop de eieren los met slagroom, peper en zout en schenk in de quichevorm. Bak ca. 45 min. goudbruin en gaar.

serveertipServeer voor een volwaardige maaltijd met een groene salade.
serveertipSnijd de rest van de bloemkool in roosjes en serveer ze met een dip bij de borrel.

Bakvormen bekleden

Instructievideo - 02:06 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bloemkoolquiche

Hartige taart met pikante blauwaderkaas. Voor echte kaasliefhebbers.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig