Hartige uientaart met rookworst
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 ºC. Deeg volgens gebruiksaanwijzing ontdooien. Uien pellen en in ringen snijden. In koekenpan ui in olie 10 min. zacht bakken. Rookworst in plakjes snijden. Eieren met melk, zout en peper loskloppen. Ingevette vorm met deeg bekleden. Ui over bodem verdelen. Worst erover verdelen en eimengsel over taart schenken. Taart met kaas bestrooien en in midden van oven in ca. 35 min. gaar en goudbruin bakken. Lekker met komkommersalade.
Hartige uientaart met rookworst
hoofdgerecht
null personen
715 kcal
20 min. bereiden
35 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 ºC. Deeg volgens gebruiksaanwijzing ontdooien. Uien pellen en in ringen snijden. In koekenpan ui in olie 10 min. zacht bakken. Rookworst in plakjes snijden. Eieren met melk, zout en peper loskloppen. Ingevette vorm met deeg bekleden. Ui over bodem verdelen. Worst erover verdelen en eimengsel over taart schenken. Taart met kaas bestrooien en in midden van oven in ca. 35 min. gaar en goudbruin bakken. Lekker met komkommersalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 plakjes deeg voor hartige taart
5 uien
4 eetlepels olijfolie
1 Gelderse rookworst
3 eieren
4 eetlepels melk
100 g gemalen belegen kaas
Dit heb je nodig
springvorm (doorsnede 26 cm), ingevet