Spruitjestaart met vegetarische worst
bewaar
bewaar

Spruitjestaart met vegetarische worst

25 min. bereiden / 25 min. wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Oven op 200 °C voorverwarmen. Deeg volgens gebruiksaanwijzing laten ontdooien. Spruiten schoonmaken en in ca. 7 min. beetgaar koken. Afgieten en laten uitlekken. Ui pellen en snipperen. Rookworst in plakjes snijden. Eieren met koffiemelk, mosterd, zout en peper loskloppen. Met 2/3 van kaas mengen. Ingevette vorm met deeg bekleden. Bodem met vork inprikken en met bloem bestrooien. Spruiten, worst en ui over bodem verdelen. Eimengsel erover schenken. Met rest van kaas bestrooien. Taart in midden van oven in ca. 25 min. gaarbakken. Lekker met frisse salade van geraspte wortel en bleekselderij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spruitjestaart met vegetarische worst

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig