Spruitjestaart
Verpakt in een romige taart met paprika en ham lust iedereen spruitjes.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat het deeg ontdooien. Maak de spruitjes schoon en kook in ca. 7 min. beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
Snijd ondertussen de paprika in blokjes. Klop de eieren los met room, peper en zout. Meng de kaas erdoor. Vet de taartvorm in en bekleed de taartvorm met de deegplakjes. Verdeel de spruiten, ham en paprika over de bodem. Schenk het eimengsel erover. Bak de taart in het midden van de oven in ca. 25 min. gaar.
Bakken met bladerdeeg
Instructievideo - 02:21 min.
Spruitjestaart
Verpakt in een romige taart met paprika en ham lust iedereen spruitjes.
hoofdgerecht
null personen
620 kcal
25 min. bereiden
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat het deeg ontdooien. Maak de spruitjes schoon en kook in ca. 7 min. beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
Snijd ondertussen de paprika in blokjes. Klop de eieren los met room, peper en zout. Meng de kaas erdoor. Vet de taartvorm in en bekleed de taartvorm met de deegplakjes. Verdeel de spruiten, ham en paprika over de bodem. Schenk het eimengsel erover. Bak de taart in het midden van de oven in ca. 25 min. gaar.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 plakjes diepvries deeg voor hartige taart
900 g spruitjes
1 rode paprika
4 middelgrote scharreleieren
100 ml koffieroom
150 g geraspte oude kaas
2 g boter om in te vetten
250 g hamblokjes
Dit heb je nodig
lage taartvorm, doorsnede 26 cm