Mexicaanse schotel
Aan de slag
Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Ontkorst de kaas en rasp grof. Snipper de ui. Verhit de boter in een braadpan en bak de ui ca. 2 min. Voeg het gehakt en kruiden toe en bak het gehakt in ca. 4 min. rul. Laat de maïs uitlekken. Schep de maïs en de wokgroente door het gehakt. Verwarm het gerecht 5 min. door.
Doe het groente-gehaktmengsel in de ovenschaal. Breek ⅓ van de chips boven de ovenschaal. Bestrooi met de kaas en schuif de schaal onder de grill tot de kaas gesmolten is. Serveer met de rest van de tortillachips.
Mexicaanse schotel
hoofdgerecht
null personen
770 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Ontkorst de kaas en rasp grof. Snipper de ui. Verhit de boter in een braadpan en bak de ui ca. 2 min. Voeg het gehakt en kruiden toe en bak het gehakt in ca. 4 min. rul. Laat de maïs uitlekken. Schep de maïs en de wokgroente door het gehakt. Verwarm het gerecht 5 min. door.
Doe het groente-gehaktmengsel in de ovenschaal. Breek ⅓ van de chips boven de ovenschaal. Bestrooi met de kaas en schuif de schaal onder de grill tot de kaas gesmolten is. Serveer met de rest van de tortillachips.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
125 g cheddar aan stuk
2 uien
2 el ongezouten roomboter
500 g rundergehakt
2 el Mexicaanse kruiden
300 g mais in blik
600 g diepvries Mexicaanse wokgroentes
150 g tortillachips naturel
Dit heb je nodig
ovenschaal (ca. 2 liter)