Ovenschotel met Mexicaans gehakt
Draai de balletjes in elkaar (zo gebeurd), leg ze met de bonen, groenten en chips in een ovenschaal en.... genieten to the Mex!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng het gehakt met de kruidenmix en ½ zakje zout uit het pak Mexicaanse gehaktkruiden. Maak met vochtige handen 16 ballen ter grootte van een walnoot.
Meng de bonen, wokgroente en saus voor de salsa uit het pak Mexicaanse gehaktkruiden en schep in de ovenschaal. Leg de gehaktballetjes erin. Bak de schotel ca. 15 min. in het midden van de oven.
Rasp ondertussen de kaas. Neem de schotel uit de oven en verdeel de tortillachips en kaas erover. Bak nog ca. 8 min in het midden van de oven tot de kaas gesmolten is.
Ovenschotel met Mexicaans gehakt
Draai de balletjes in elkaar (zo gebeurd), leg ze met de bonen, groenten en chips in een ovenschaal en.... genieten to the Mex!
hoofdgerecht
null personen
775 kcal
10 min. bereiden
23 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng het gehakt met de kruidenmix en ½ zakje zout uit het pak Mexicaanse gehaktkruiden. Maak met vochtige handen 16 ballen ter grootte van een walnoot.
Meng de bonen, wokgroente en saus voor de salsa uit het pak Mexicaanse gehaktkruiden en schep in de ovenschaal. Leg de gehaktballetjes erin. Bak de schotel ca. 15 min. in het midden van de oven.
Rasp ondertussen de kaas. Neem de schotel uit de oven en verdeel de tortillachips en kaas erover. Bak nog ca. 8 min in het midden van de oven tot de kaas gesmolten is.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g rundergehakt
1 pak Mexicaanse gehaktkruiden albondigas
420 g witte bonen in tomatensaus
600 g diepvries Mexicaanse wokgroentes
80 g Cheddar Tophat 48+
150 g tortillachips naturel
Dit heb je nodig
ovenschaal (Ø 23 cm)