Mexicaanse ovenschotel met gegrilde vegastukjes en mini krieltjes
Aan de slag
Verhit de olie in een pan. Roerbak de minikrieltjes 8 min. Schep de wokgroenten erbij en roerbak volgens de aanwijzingen op de verpakking, zodat ze ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 °C.
Meng de vegetarische gegrilde stukjes, pastasaus en de kookroom door het aardappel-groentemengsel en schep het in de ovenschaal. Strooi de tortillachips erover. Dek de schotel af met aluminiumfolie.
Schuif de schaal boven het midden in de oven en bak het gerecht ca. 15 min. Verwijder daarna de folie en bak nog ca. 10 min, zodat de tortillachips knapperig worden. Serveer het gerecht op borden.
Mexicaanse ovenschotel met gegrilde vegastukjes en mini krieltjes
hoofdgerecht
null personen
610 kcal
20 min. bereiden
25 min. oventijd
Aan de slag
Verhit de olie in een pan. Roerbak de minikrieltjes 8 min. Schep de wokgroenten erbij en roerbak volgens de aanwijzingen op de verpakking, zodat ze ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 °C.
Meng de vegetarische gegrilde stukjes, pastasaus en de kookroom door het aardappel-groentemengsel en schep het in de ovenschaal. Strooi de tortillachips erover. Dek de schotel af met aluminiumfolie.
Schuif de schaal boven het midden in de oven en bak het gerecht ca. 15 min. Verwijder daarna de folie en bak nog ca. 10 min, zodat de tortillachips knapperig worden. Serveer het gerecht op borden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el traditionele olijfolie
425 g barbecue minikrieltjes
750 g diepvries Mexicaanse wokgroentes
175 g vegetarische gegrilde stukjes
390 g sugo piccante tomatensaus in pot
75 ml kookroom light
150 g tortillachips naturel
Dit heb je nodig
ovenschaal (ca. 2 liter)