Spaghettini met vegetarische gehaktsaus
Aan de slag
Snipper de ui. Snijd de winterpeen in halve plakjes en de bleekselderij in boogjes. Roerbak de groenten 5 min. in de olie.
Schep het fijngehakt erbij en roerbak 2 min. Voeg de sugo Piccante toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Kook ondertussen de spaghettini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng de saus op smaak met peper en zout en schep de spaghettini erdoor.
Bestrooi het gerecht met de kaas en serveer direct.
Spaghettini met vegetarische gehaktsaus
hoofdgerecht
null personen
515 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui. Snijd de winterpeen in halve plakjes en de bleekselderij in boogjes. Roerbak de groenten 5 min. in de olie.
Schep het fijngehakt erbij en roerbak 2 min. Voeg de sugo Piccante toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Kook ondertussen de spaghettini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng de saus op smaak met peper en zout en schep de spaghettini erdoor.
Bestrooi het gerecht met de kaas en serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
350 g winterpeen
350 g bleekselderij
2 el traditionele olijfolie
175 g Garden Gourmet fijngehakt
520 g sugo piccante tomatensaus in pot
300 g spaghettini
75 g geraspte belegen kaas