Spaghettini met vegetarische gehaktsaus
bewaar
bewaar

Spaghettini met vegetarische gehaktsaus

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de ui. Snijd de winterpeen in halve plakjes en de bleekselderij in boogjes. Roerbak de groenten 5 min. in de olie.

Schep het fijngehakt erbij en roerbak 2 min. Voeg de sugo Piccante toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Kook ondertussen de spaghettini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng de saus op smaak met peper en zout en schep de spaghettini erdoor.

Bestrooi het gerecht met de kaas en serveer direct.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaghettini met vegetarische gehaktsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig