Penne met tuinbonen en pijnboompitten
Aan de slag
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster in een droge wok de pijnboompitten goudbruin, schep ze af en toe om. Laat ze afkoelen op een bordje.
Snipper de ui en snijd de prei in ringen. Verhit de olie in de wok en roerbak de ui, de prei en het fijngehakt 3 min. Voeg de tuinboontjes en de tomatenblokjes toe en verwarm het geheel, onder af en toe omscheppen, op het laagste vuur nog 5 min.
Breng het gerecht op smaak met peper en zout. Schep de penne en de pijnboompitten door de saus en serveer het gerecht in 4 diepe borden.
Penne met tuinbonen en pijnboompitten
hoofdgerecht
null personen
540 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster in een droge wok de pijnboompitten goudbruin, schep ze af en toe om. Laat ze afkoelen op een bordje.
Snipper de ui en snijd de prei in ringen. Verhit de olie in de wok en roerbak de ui, de prei en het fijngehakt 3 min. Voeg de tuinboontjes en de tomatenblokjes toe en verwarm het geheel, onder af en toe omscheppen, op het laagste vuur nog 5 min.
Breng het gerecht op smaak met peper en zout. Schep de penne en de pijnboompitten door de saus en serveer het gerecht in 4 diepe borden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g volkorenpenne
½ zakje pijnboompitten
3 el traditionele olijfolie
1 ui
350 g preien
350 g Garden Gourmet fijngehakt
300 g diepvries fijne tuinbonen
400 g tomatenblokjes
Dit heb je nodig
wok