Gegratineerde wraps
Deze Mexicaanse wraps zijn nóg lekkerder als je ze serveert met guacamoledip.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. 2. Verhit de olie in een wok en bak het gehakt 2 min. Voeg de groente toe en bak in 5 min. al omscheppend beetgaar. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel het gehakt-groentemengsel over de wraps en rol deze op.
Leg de wraps naast elkaar in de ovenschaal. Strooi de kaas erover. Bak in ca. 20 min. in de oven goudbruin.
Gratineren
Instructievideo - 00:39 min.
Gegratineerde wraps
Deze Mexicaanse wraps zijn nóg lekkerder als je ze serveert met guacamoledip.
hoofdgerecht
null personen
700 kcal
20 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. 2. Verhit de olie in een wok en bak het gehakt 2 min. Voeg de groente toe en bak in 5 min. al omscheppend beetgaar. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel het gehakt-groentemengsel over de wraps en rol deze op.
Leg de wraps naast elkaar in de ovenschaal. Strooi de kaas erover. Bak in ca. 20 min. in de oven goudbruin.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el traditionele olijfolie
350 g Garden Gourmet fijngehakt
750 g diepvries Mexicaanse wokgroentes
8 tortillawraps
100 g geraspte jong belegen kaas
Dit heb je nodig
ovenschaal (25 x 30 cm)