Guacamole wraps met tomatensalade
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereid de guacamole met de avocado en de seasoningmix volgens de aanwijzingen op de verpakking van de mix.
Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pitten en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in blokjes. Snijd de tomaat in halve plakken en de ui in dunne halve ringen. Meng de avocado met de tomaat, veldsla en ui.
Bestrijk de helft van de tortilla's met een dun laagje guacamole en verdeel de kaas erover. Leg op elke tortilla een tweede tortilla. Leg de tortilla’s, per 2 tegelijk, op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze ca. 8 min. in de hete oven. Snijd de quesadillas met een scherp mes in vieren en verdeel deze over de borden. Schep de salade ernaast. Serveer de rest van de guacamole erbij.
Guacamole wraps met tomatensalade
hoofdgerecht
null personen
565 kcal
20 min. bereiden
8 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereid de guacamole met de avocado en de seasoningmix volgens de aanwijzingen op de verpakking van de mix.
Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pitten en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in blokjes. Snijd de tomaat in halve plakken en de ui in dunne halve ringen. Meng de avocado met de tomaat, veldsla en ui.
Bestrijk de helft van de tortilla's met een dun laagje guacamole en verdeel de kaas erover. Leg op elke tortilla een tweede tortilla. Leg de tortilla’s, per 2 tegelijk, op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze ca. 8 min. in de hete oven. Snijd de quesadillas met een scherp mes in vieren en verdeel deze over de borden. Schep de salade ernaast. Serveer de rest van de guacamole erbij.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 avocado's
20 g guacamole seasoning mix
4 tomaten
1 rode ui
75 g veldsla
8 tortillawraps
200 g geraspte jong belegen kaas 50+
Dit heb je nodig
bakpapier