Mexicaanse wraps met kip, kidneybonen en paprika
Met crème fraîche en koriander als finishing touch.
Aan de slag
Maak de uien schoon, halveer ze en snijd in reepjes. Was de paprika’s, halveer ze, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Haal de blaadjes van de takjes koriander en snijd grof.
Verhit de olie in de hapjespan en bak de ui, paprika, kip en fajitamix 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Laat ondertussen de bonen uitlekken in een vergiet, voeg toe aan de kip en verwarm 3 min.
Verwarm ondertussen de wraps 1 min. in de magnetron.
Beleg de wraps met de sla en kip. Verdeel de crème fraîche erover en bestrooi met de koriander. Rol op en snijd schuin door. Serveer direct.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Mexicaanse wraps met kip, kidneybonen en paprika
Met crème fraîche en koriander als finishing touch.
hoofdgerecht
null personen
765 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Maak de uien schoon, halveer ze en snijd in reepjes. Was de paprika’s, halveer ze, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Haal de blaadjes van de takjes koriander en snijd grof.
Verhit de olie in de hapjespan en bak de ui, paprika, kip en fajitamix 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Laat ondertussen de bonen uitlekken in een vergiet, voeg toe aan de kip en verwarm 3 min.
Verwarm ondertussen de wraps 1 min. in de magnetron.
Beleg de wraps met de sla en kip. Verdeel de crème fraîche erover en bestrooi met de koriander. Rol op en snijd schuin door. Serveer direct.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 rode uien
1 zak paprikamix
15 g verse koriander
4 el arachideolie
400 g kipfiletblokjes
40 g fajita seasoning mix
400 g kidneybonen in pot
8 tortillawraps
200 g krop ijsbergsla
200 g crème fraîche