'Mexicaanse' wraps
Voor deze wraps gebruiken we picadillo-kruiden. Picadillo is eigenlijk vlees-tomatensaus, maar in deze 'Mexicaanse' wraps doen ze het ook heel goed als smaakmaker voor kip.
Aan de slag
Snijd de ui in halve ringen. Snijd de paprika in reepjes en de knoflook fijn.
Verhit de olie in de hapjespan op middelhoog vuur en bak de ui, knoflook en paprika 3 min. Voeg de kip en ¾ van picadillo toe en bak 6 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Laat ondertussen de mais uitlekken. Meng de mais door de salademix. Meng de crème fraîche met de rest van de picadillo. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Besmeer de tortilla’s met de crème fraîche. Verdeel de salade en kip erover en rol op. Snijd de wraps schuin doormidden.
'Mexicaanse' wraps
Voor deze wraps gebruiken we picadillo-kruiden. Picadillo is eigenlijk vlees-tomatensaus, maar in deze 'Mexicaanse' wraps doen ze het ook heel goed als smaakmaker voor kip.
hoofdgerecht
null personen
665 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de ui in halve ringen. Snijd de paprika in reepjes en de knoflook fijn.
Verhit de olie in de hapjespan op middelhoog vuur en bak de ui, knoflook en paprika 3 min. Voeg de kip en ¾ van picadillo toe en bak 6 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Laat ondertussen de mais uitlekken. Meng de mais door de salademix. Meng de crème fraîche met de rest van de picadillo. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Besmeer de tortilla’s met de crème fraîche. Verdeel de salade en kip erover en rol op. Snijd de wraps schuin doormidden.
combinatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 middelgrote ui
1 rode paprika
1 teen knoflook
2 el arachideolie
350 g scharrel kipdijfiletreepjes
2 el picadillo
150 g mais in blik
300 g salademix
200 g crème fraîche
8 tortillawraps