'Mexicaanse' wraps
bewaar
bewaar

'Mexicaanse' wraps

Voor deze wraps gebruiken we picadillo-kruiden. Picadillo is eigenlijk vlees-tomatensaus, maar in deze 'Mexicaanse' wraps doen ze het ook heel goed als smaakmaker voor kip.

15 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de ui in halve ringen. Snijd de paprika in reepjes en de knoflook fijn.

Verhit de olie in de hapjespan op middelhoog vuur en bak de ui, knoflook en paprika 3 min. Voeg de kip en ¾ van picadillo toe en bak 6 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

Laat ondertussen de mais uitlekken. Meng de mais door de salademix. Meng de crème fraîche met de rest van de picadillo. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Besmeer de tortilla’s met de crème fraîche. Verdeel de salade en kip erover en rol op. Snijd de wraps schuin doormidden.

combinatietipLekker met een salsa.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

'Mexicaanse' wraps

Voor deze wraps gebruiken we picadillo-kruiden. Picadillo is eigenlijk vlees-tomatensaus, maar in deze 'Mexicaanse' wraps doen ze het ook heel goed als smaakmaker voor kip.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig