Mexicaanse ovenschotel
bewaar
bewaar

Mexicaanse ovenschotel

Nachoschotel 2.0! Onder een knapperig dakje van nacho’s schuilt een pittige vulling. Voeg druppels tabasco toe voor een extra kick.

15 min. bereiden / 25 min. oventijd

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snipper de ui.

Verhit de olie in een wok en bak het gehakt 2 min. Voeg de ui en wokgroente toe en bak 3 min. mee. Voeg de minikrieltjes, pastasaus en het water toe. Breng op smaak met peper en zout. Vet de ovenschaal in en schep het mengsel in de ovenschaal. Verdeel de tortillachips erover en bestrooi met de kaas. Bak de ovenschotel ca. 25 min. in de oven tot de krieltjes gaar zijn en de kaas is gesmolten.

combinatietipLekker met een kropsla, olijfolie en limoensap.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mexicaanse ovenschotel

Nachoschotel 2.0! Onder een knapperig dakje van nacho’s schuilt een pittige vulling. Voeg druppels tabasco toe voor een extra kick.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig