Mexicaanse ovenschotel
Nachoschotel 2.0! Onder een knapperig dakje van nacho’s schuilt een pittige vulling. Voeg druppels tabasco toe voor een extra kick.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snipper de ui.
Verhit de olie in een wok en bak het gehakt 2 min. Voeg de ui en wokgroente toe en bak 3 min. mee. Voeg de minikrieltjes, pastasaus en het water toe. Breng op smaak met peper en zout. Vet de ovenschaal in en schep het mengsel in de ovenschaal. Verdeel de tortillachips erover en bestrooi met de kaas. Bak de ovenschotel ca. 25 min. in de oven tot de krieltjes gaar zijn en de kaas is gesmolten.
Mexicaanse ovenschotel
Nachoschotel 2.0! Onder een knapperig dakje van nacho’s schuilt een pittige vulling. Voeg druppels tabasco toe voor een extra kick.
hoofdgerecht
null personen
625 kcal
15 min. bereiden
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snipper de ui.
Verhit de olie in een wok en bak het gehakt 2 min. Voeg de ui en wokgroente toe en bak 3 min. mee. Voeg de minikrieltjes, pastasaus en het water toe. Breng op smaak met peper en zout. Vet de ovenschaal in en schep het mengsel in de ovenschaal. Verdeel de tortillachips erover en bestrooi met de kaas. Bak de ovenschotel ca. 25 min. in de oven tot de krieltjes gaar zijn en de kaas is gesmolten.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
2 el traditionele olijfolie
350 g vegetarisch gehakt
400 g Hollandse wokgroente
850 g barbecue minikrieltjes
390 g pikante pastasaus in pak
100 ml kraanwater
100 g tortillachips nacho cheese
75 g geraspte jonge kaas
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 25 cm)