Gegratineerde kabeljauw met kriel en wokgroente
bewaar
bewaar

Gegratineerde kabeljauw met kriel en wokgroente

De kaas en ui geven de vis extra power.

14 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Zet de ovengrill aan. Verhit 1 el olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Dep de kabeljauw droog, bestrooi met peper en zout en bak in 4 min. bijna gaar. Keer halverwege.

Snijd ondertussen de uien in halve ringen. Verhit 1 el olie in een wok en roerbak de ui 2 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Neem van het vuur en meng de kaas erdoor.

Neem de vis uit de pan en leg in een ingevette ovenschaal. Verdeel het kaas-uimengsel erover. Zet ca. 6 min. in de oven onder de grill.

Maak ondertussen de wok schoon en verhit hierin de rest van de olie. Roerbak de krieltjes 3 min. Voeg de wokgroente en tijm toe en roerbak nog 5 min. Verdeel over 4 borden en verdeel de vis erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegratineerde kabeljauw met kriel en wokgroente

De kaas en ui geven de vis extra power.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig