Gegratineerde kabeljauw met kriel en wokgroente
De kaas en ui geven de vis extra power.
Aan de slag
Zet de ovengrill aan. Verhit 1 el olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Dep de kabeljauw droog, bestrooi met peper en zout en bak in 4 min. bijna gaar. Keer halverwege.
Snijd ondertussen de uien in halve ringen. Verhit 1 el olie in een wok en roerbak de ui 2 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Neem van het vuur en meng de kaas erdoor.
Neem de vis uit de pan en leg in een ingevette ovenschaal. Verdeel het kaas-uimengsel erover. Zet ca. 6 min. in de oven onder de grill.
Maak ondertussen de wok schoon en verhit hierin de rest van de olie. Roerbak de krieltjes 3 min. Voeg de wokgroente en tijm toe en roerbak nog 5 min. Verdeel over 4 borden en verdeel de vis erover.
Gegratineerde kabeljauw met kriel en wokgroente
De kaas en ui geven de vis extra power.
hoofdgerecht
null personen
535 kcal
14 min. bereiden
Aan de slag
Zet de ovengrill aan. Verhit 1 el olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Dep de kabeljauw droog, bestrooi met peper en zout en bak in 4 min. bijna gaar. Keer halverwege.
Snijd ondertussen de uien in halve ringen. Verhit 1 el olie in een wok en roerbak de ui 2 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Neem van het vuur en meng de kaas erdoor.
Neem de vis uit de pan en leg in een ingevette ovenschaal. Verdeel het kaas-uimengsel erover. Zet ca. 6 min. in de oven onder de grill.
Maak ondertussen de wok schoon en verhit hierin de rest van de olie. Roerbak de krieltjes 3 min. Voeg de wokgroente en tijm toe en roerbak nog 5 min. Verdeel over 4 borden en verdeel de vis erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 el arachideolie
400 g diepvries kabeljauwfilets
2 uien
100 g geraspte jonge kaas
900 g barbecue minikrieltjes
800 g Provençaalse wokgroente
2 tl gedroogde tijm
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 20 cm)