Mexicaanse hamburger
Aan de slag
Maak de paprika en de sla schoon en snijd in reepjes. Bestrooi de hamburgers met de seasoningmix. Verhit de boter in een koekenpan en bak de hamburgers op matig vuur in 8-10 min. gaar en bruin, keer halverwege.
Snijd de broodjes open en bestrijk de binnenzijde met guacamoledip. Laat de mais uitlekken. Verdeel de sla, paprika en mais over de broodjes. Leg de hamburgers op de broodjes en garneer met de jalapeñopepers. Klap de broodjes dicht en serveer met de tacochips.
Mexicaanse hamburger
hoofdgerecht
null personen
580 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Maak de paprika en de sla schoon en snijd in reepjes. Bestrooi de hamburgers met de seasoningmix. Verhit de boter in een koekenpan en bak de hamburgers op matig vuur in 8-10 min. gaar en bruin, keer halverwege.
Snijd de broodjes open en bestrijk de binnenzijde met guacamoledip. Laat de mais uitlekken. Verdeel de sla, paprika en mais over de broodjes. Leg de hamburgers op de broodjes en garneer met de jalapeñopepers. Klap de broodjes dicht en serveer met de tacochips.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rode paprika
¼ krop ijsbergsla
4 hamburgers
1 tl Mexicaanse seasoningsmix
10 g ongezouten roomboter
4 afbakkaiserbroodjes
150 g koelverse guacamole
75 g mais in blik
2 el jalapeñopeperreepjes
100 g tortillachips naturel