New York-hamburger
De coleslaw op de burger maakt dit broodje ‘all American’.
Aan de slag
Schep in een kom de rauwkost, dressing en rozijnen door elkaar en zet ca. 15 min. afgedekt in de koelkast.
Verhit de boter in een koekenpan en bak de hamburgers op matig vuur in 8 a 10 min. gaar en bruin, keer halverwege. Snijd de broodjes op. Verdeel de rauwkost over de broodjes, leg de hamburgers erop en klap de broodjes dicht.
New York-hamburger
De coleslaw op de burger maakt dit broodje ‘all American’.
hoofdgerecht
null personen
495 kcal
12 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Schep in een kom de rauwkost, dressing en rozijnen door elkaar en zet ca. 15 min. afgedekt in de koelkast.
Verhit de boter in een koekenpan en bak de hamburgers op matig vuur in 8 a 10 min. gaar en bruin, keer halverwege. Snijd de broodjes op. Verdeel de rauwkost over de broodjes, leg de hamburgers erop en klap de broodjes dicht.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
125 g koolmix rauwkost
50 g honing-mosterddressing
50 g rozijnen
10 g ongezouten roomboter
4 hamburgers
4 afbakkaiserbroodjes