New York classic dog
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan. Bak de ui met het karwijzaad 10 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Laat de zuurkool uitlekken en vang het vocht op. Schep de zuurkool om met de mosterd en zet apart tot gebruik. Voeg het zuurkoolvocht met de tomatenpuree toe aan de uien, draai het vuur hoog en laat 5 min. zachtjes koken.
Verwarm ondertussen de worsten volgens de aanwijzingen op de verpakking en snijd de broodjes bovenop in de lengte in.
Schep op elk broodje 2 el zuurkool, hierop 1 partystick en 2 worsten. Verdeel vervolgens de gebakken uienringen erover.
New York classic dog
bijgerecht
null personen
355 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan. Bak de ui met het karwijzaad 10 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Laat de zuurkool uitlekken en vang het vocht op. Schep de zuurkool om met de mosterd en zet apart tot gebruik. Voeg het zuurkoolvocht met de tomatenpuree toe aan de uien, draai het vuur hoog en laat 5 min. zachtjes koken.
Verwarm ondertussen de worsten volgens de aanwijzingen op de verpakking en snijd de broodjes bovenop in de lengte in.
Schep op elk broodje 2 el zuurkool, hierop 1 partystick en 2 worsten. Verdeel vervolgens de gebakken uienringen erover.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el zonnebloemolie
2 uien
2 tl karwijzaad
¼ zak wijnzuurkool
2 el antigua mosterd
1 blikje tomatenpuree
8 Frankfurters
1 zak melkwitte bakkerspunten
4 partysticks zoetzuur