Chili dog
bewaar
bewaar

Chili dog

20 min. bereiden

12 ingrediënten

Aan de slag

Verhit 1 el olie in een hapjespan. Fruit de knoflook 1 min. Voeg de tomatenpuree, bonen en pepper sauce toe. Laat 5 min. zachtjes koken. Verhit ondertussen de grillpan. Bestrijk de worsten met de rest van de olie en gril ze in 10 min. gaar. Keer regelmatig.

Snijd voor de guacamole de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes en doe met de zure room en sjalot in een kom. Snijd de koriander fijn. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Roer het rasp en sap met de helft van de koriander, peper en zout door de avocado.

Snijd de broodjes bovenop in de lengte in. Schep op elk broodje 1 el chili en leg er 1 worst op. Schep er 1 el guacamole op en garneer met de rest van de koriander.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Chili dog

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig