Chili dog
Aan de slag
Verhit 1 el olie in een hapjespan. Fruit de knoflook 1 min. Voeg de tomatenpuree, bonen en pepper sauce toe. Laat 5 min. zachtjes koken. Verhit ondertussen de grillpan. Bestrijk de worsten met de rest van de olie en gril ze in 10 min. gaar. Keer regelmatig.
Snijd voor de guacamole de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes en doe met de zure room en sjalot in een kom. Snijd de koriander fijn. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Roer het rasp en sap met de helft van de koriander, peper en zout door de avocado.
Snijd de broodjes bovenop in de lengte in. Schep op elk broodje 1 el chili en leg er 1 worst op. Schep er 1 el guacamole op en garneer met de rest van de koriander.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Chili dog
bijgerecht
null personen
615 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit 1 el olie in een hapjespan. Fruit de knoflook 1 min. Voeg de tomatenpuree, bonen en pepper sauce toe. Laat 5 min. zachtjes koken. Verhit ondertussen de grillpan. Bestrijk de worsten met de rest van de olie en gril ze in 10 min. gaar. Keer regelmatig.
Snijd voor de guacamole de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes en doe met de zure room en sjalot in een kom. Snijd de koriander fijn. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Roer het rasp en sap met de helft van de koriander, peper en zout door de avocado.
Snijd de broodjes bovenop in de lengte in. Schep op elk broodje 1 el chili en leg er 1 worst op. Schep er 1 el guacamole op en garneer met de rest van de koriander.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el zonnebloemolie
1 teen knoflook
1 blikje tomatenpuree
1 blik chilibonen
1 scheut pepper sauce
4 runderbraadworsten
1 avocado
2 el zure room
1 sjalot
1 bakje koriander
1 limoen
1 zak melkwitte bakkerspunten
Dit heb je nodig
grillpan