Ovenchili met tortillachips
Heerlijk op de vrijdagavond bij een film!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 190 °C. Verhit de olie in een koekenpan en bak het gehakt 6 min. Voeg de wokgroente toe en bak 4 min. mee. Voeg de bonen en de salsa toe en warm 2 min. door.
Vet de ovenschaal in en schep het mengsel in de ovenschaal. Verdeel de tortillachips erover en strooi de kaas over de chips.
Bak ca. 15 min. tot de kaas gesmolten is en de chips goudbruin zijn. Bestrooi voor serveren met het paprikapoeder.
Ovenchili met tortillachips
Heerlijk op de vrijdagavond bij een film!
hoofdgerecht
null personen
805 kcal
15 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 190 °C. Verhit de olie in een koekenpan en bak het gehakt 6 min. Voeg de wokgroente toe en bak 4 min. mee. Voeg de bonen en de salsa toe en warm 2 min. door.
Vet de ovenschaal in en schep het mengsel in de ovenschaal. Verdeel de tortillachips erover en strooi de kaas over de chips.
Bak ca. 15 min. tot de kaas gesmolten is en de chips goudbruin zijn. Bestrooi voor serveren met het paprikapoeder.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el traditionele olijfolie
300 g rundergehakt
750 g diepvries Mexicaanse wokgroentes
400 g chilibonen in blik
300 g salsa mild
150 g tortillachips naturel
150 g geraspte belegen kaas
2 tl paprikapoeder
Dit heb je nodig
ovenschaal (30 x 30 cm)