BBQ nacho's
Nacho's zijn altijd al een goed idee, maar heb je ze al eens geprobeerd van de BBQ?
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Verhit een pan zonder olie of boter en bak het rundergehakt 5 min. rul op middelhoog vuur.
Verdeel de helft van de tortillachips over een aluminiumschaal en verdeel de helft van de geraspte kaas erover. Verdeel de rest van de tortillachips, rest van de kaas en het gehakt erover.
Verwarm 8-10 min. op de barbecue met een dichte deksel of 20 min. zonder deksel tot de kaas is gesmolten. Bestrooi met de jalapeñoplakjes en serveer met de guacamole en de salsa.
BBQ nacho's
Nacho's zijn altijd al een goed idee, maar heb je ze al eens geprobeerd van de BBQ?
bijgerecht
null personen
425 kcal
10 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Verhit een pan zonder olie of boter en bak het rundergehakt 5 min. rul op middelhoog vuur.
Verdeel de helft van de tortillachips over een aluminiumschaal en verdeel de helft van de geraspte kaas erover. Verdeel de rest van de tortillachips, rest van de kaas en het gehakt erover.
Verwarm 8-10 min. op de barbecue met een dichte deksel of 20 min. zonder deksel tot de kaas is gesmolten. Bestrooi met de jalapeñoplakjes en serveer met de guacamole en de salsa.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g rundergehakt
150 g tortillachips naturel
100 g geraspte kaas tex-mex
1 el jalapeñoplakjes in pot
70 g guacamole
80 g salsa mild
Dit heb je nodig
aluminium wegwerp ovenschaal