Nacho's uit de airfryer
Deze nacho's uit de airfryer met zelfgemaakte guacamole is de ster van jouw volgende borrel!
Aan de slag
Pers de limoen uit. Snijd de ui in dunne ringen en meng met ½ el limoensap (per 4 personen). Laat staan tot gebruik.
Verwarm ondertussen de airfryer voor op 160 °C. Houd 1 el salsa (per 4 personen) apart. Verdeel ⅓ van de nachochips over de bodem van de pizzapan. Verdeel hierover ⅓ van de cheddar, ⅓ van de rest van de salsa, ⅓ van de ui en ⅓ van de jalapeñoplakjes. Herhaal de lagen 2 keer. Bak de nacho’s in ca. 15 min. in de airfryer.
Maak ondertussen de guacamole. Maak de avocado schoon en prak het vruchtvlees met een vork fijn in een kom. Voeg de rest van het limoensap en de achtergehouden lepel salsa toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Serveer de nacho’s met de guacamole en crème fraîche.
Nacho's uit de airfryer
Deze nacho's uit de airfryer met zelfgemaakte guacamole is de ster van jouw volgende borrel!
null personen
365 kcal
10 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Pers de limoen uit. Snijd de ui in dunne ringen en meng met ½ el limoensap (per 4 personen). Laat staan tot gebruik.
Verwarm ondertussen de airfryer voor op 160 °C. Houd 1 el salsa (per 4 personen) apart. Verdeel ⅓ van de nachochips over de bodem van de pizzapan. Verdeel hierover ⅓ van de cheddar, ⅓ van de rest van de salsa, ⅓ van de ui en ⅓ van de jalapeñoplakjes. Herhaal de lagen 2 keer. Bak de nacho’s in ca. 15 min. in de airfryer.
Maak ondertussen de guacamole. Maak de avocado schoon en prak het vruchtvlees met een vork fijn in een kom. Voeg de rest van het limoensap en de achtergehouden lepel salsa toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Serveer de nacho’s met de guacamole en crème fraîche.
bereidingstip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 limoen
1 kleine rode ui
150 g milde salsa
100 g nacho chips naturel
75 g geraspte cheddar
25 g jalapeñoplakjes in pot
1 eetrijpe avocado
4 el crème fraîche
Dit heb je nodig
airfryer XL
airfryer pizzapan