Pizza tonijn en kappertjes
10 Minuten en dan heb je deze pizza in de oven staan. Met pesto en mozzarella. Kan het Italiaanser?
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de mozzarella in plakken en de rode ui in halve ringen. Laat de tonijn uitlekken.
Leg de pizza-bodems op bakplaten of roosters. Bestrijk met de pesto en verdeel de mozzarella, tonijn en ui erover. Strooi de kappertjes, peper en zout erover.
Bak de pizza's boven elkaar in de oven in ca. 12 min. goudbruin en gaar. Leg ze op de borden en verdeel de rucola erover. Besprenkel met de olie.
Pizzadeeg maken
Instructievideo - 02:19 min.
Pizza tonijn en kappertjes
10 Minuten en dan heb je deze pizza in de oven staan. Met pesto en mozzarella. Kan het Italiaanser?
hoofdgerecht
null personen
1165 kcal
10 min. bereiden
12 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de mozzarella in plakken en de rode ui in halve ringen. Laat de tonijn uitlekken.
Leg de pizza-bodems op bakplaten of roosters. Bestrijk met de pesto en verdeel de mozzarella, tonijn en ui erover. Strooi de kappertjes, peper en zout erover.
Bak de pizza's boven elkaar in de oven in ca. 12 min. goudbruin en gaar. Leg ze op de borden en verdeel de rucola erover. Besprenkel met de olie.
bewaartip:
variatietip:
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
125 g mozzarella
1 rode ui
320 g tonijnstukken in olie
2 koelverse steenovenpizzabodems
90 g pesto rosso
1 el kappertjes
38 g rucola
3 el olijfolie extra vierge