Pizza tonijn en kappertjes
bewaar
bewaar

Pizza tonijn en kappertjes

10 Minuten en dan heb je deze pizza in de oven staan. Met pesto en mozzarella. Kan het Italiaanser?

10 min. bereiden / 12 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de mozzarella in plakken en de rode ui in halve ringen. Laat de tonijn uitlekken.

Leg de pizza-bodems op bakplaten of roosters. Bestrijk met de pesto en verdeel de mozzarella, tonijn en ui erover. Strooi de kappertjes, peper en zout erover.

Bak de pizza's boven elkaar in de oven in ca. 12 min. goudbruin en gaar. Leg ze op de borden en verdeel de rucola erover. Besprenkel met de olie.

bewaartipBeleg de pizza's 2-3 uur van tevoren en bewaar ze afgedekt in de koelkast.
variatietipLiever zonder vis? Vervang de tonijn door gebakken spinazie of paddenstoelen.
serveertipDe rest van de rucola kun je gebruiken om een pastagerecht mee te garneren.

Pizzadeeg maken

Instructievideo - 02:19 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pizza tonijn en kappertjes

10 Minuten en dan heb je deze pizza in de oven staan. Met pesto en mozzarella. Kan het Italiaanser?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig