Volkorenpizza met mozzarella, kappertjes en snoeptomaatjes
bewaar
bewaar

Volkorenpizza met mozzarella, kappertjes en snoeptomaatjes

We love pizza! Zeker deze volkoren variant, want die mag ook als je een beetje verantwoord wil eten.

10 min. bereiden / 20 min. oventijd

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol het pizzadeeg met het bakpapier uit op de bakplaat. Bestrijk het pizzadeeg met de pesto.

Snijd de mozzarella in blokjes van ca. 1 cm en halveer de snoeptomaatjes. Verdeel eerst de mozzarella en vervolgens de snoeptomaatjes over het deeg. Bestrooi met de kappertjes. Bak in 18-20 min. goudbruin en krokant in de oven.

Neem de gebakken pizza uit de oven en verdeel de rucola erover.

Volkorenpizza met mozzarella, kappertjes en snoeptomaatjes

Instructievideo - 00:19 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Volkorenpizza met mozzarella, kappertjes en snoeptomaatjes

We love pizza! Zeker deze volkoren variant, want die mag ook als je een beetje verantwoord wil eten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig