Volkorenpizza met mozzarella, kappertjes en snoeptomaatjes
We love pizza! Zeker deze volkoren variant, want die mag ook als je een beetje verantwoord wil eten.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol het pizzadeeg met het bakpapier uit op de bakplaat. Bestrijk het pizzadeeg met de pesto.
Snijd de mozzarella in blokjes van ca. 1 cm en halveer de snoeptomaatjes. Verdeel eerst de mozzarella en vervolgens de snoeptomaatjes over het deeg. Bestrooi met de kappertjes. Bak in 18-20 min. goudbruin en krokant in de oven.
Neem de gebakken pizza uit de oven en verdeel de rucola erover.
Volkorenpizza met mozzarella, kappertjes en snoeptomaatjes
Instructievideo - 00:19 min.
Volkorenpizza met mozzarella, kappertjes en snoeptomaatjes
We love pizza! Zeker deze volkoren variant, want die mag ook als je een beetje verantwoord wil eten.
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
10 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol het pizzadeeg met het bakpapier uit op de bakplaat. Bestrijk het pizzadeeg met de pesto.
Snijd de mozzarella in blokjes van ca. 1 cm en halveer de snoeptomaatjes. Verdeel eerst de mozzarella en vervolgens de snoeptomaatjes over het deeg. Bestrooi met de kappertjes. Bak in 18-20 min. goudbruin en krokant in de oven.
Neem de gebakken pizza uit de oven en verdeel de rucola erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
550 g koelvers pizzadeeg volkoren familiesize
70 g pesto arrabbiata
250 g mozzarella light
500 g snoepgroente tomatenmix
3 el kappertjes in pot
40 g rucola