Aspergeburger met aubergine & mozzarella
bewaar
bewaar

Aspergeburger met aubergine & mozzarella

Een burger van asperges: heel lekker!

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de aubergine in blokjes van 1 cm en de salade-ui in stukjes van 4 cm. Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de aubergine 15 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg de laatste 5 min. de salade-ui toe.

Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de burgers ca. 8 min. Keer halverwege. Snijd ondertussen de mozzarella in blokjes. Snijd de sesambollen open.

Meng de aubergine, mozzarella en pesto. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel wat rucola, de burgers en een schepje auberginemengsel over de broodjes. Serveer de rest van de aubergine en rucola erbij.

variatietipIn plaats van een aspergeburger kun je ook een vegaburger (AH Tivall) nemen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aspergeburger met aubergine & mozzarella

Een burger van asperges: heel lekker!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig