Volkorenpizza met groenten, parmaham en ananas
bewaar
bewaar

Volkorenpizza met groenten, parmaham en ananas

Deze home made pizza schuif je binnen een kwartiertje in de oven.

15 min. bereiden / 17 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel het pizzadeeg met het bakpapier over een bakplaat. Bestrijk het deeg met de tomaten-groentepuree en besprenkel met de helft van de olie.

Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en bak de roerbakgroente 4 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de paprika in dunne reepjes. Verdeel de groente, paprika en mozzarella over de pizzabodem. Bak 17 min. in het midden van de oven.

Snijd de prosciutto di Parma in dunne reepjes. Snijd de ananas in blokjes van een ½ cm. Haal de pizza uit de oven. Verdeel de ananas en de ham over de pizza, bestrooi met peper en serveer.

variatietipJe kunt in plaats van volkoren pizzadeeg ook 2 bloemkool-pizzabodems (à 360 g, Magioni) gebruiken

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Volkorenpizza met groenten, parmaham en ananas

Deze home made pizza schuif je binnen een kwartiertje in de oven.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig