Makkelijke oventosti
Weg met het tosti-ijzer, kom maar op met die oven!
Aan de slag
Verhit een hapjespan met antiaanbaklaag zonder olie of boter en bak het kipgehakt 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de roerbakgroente toe en bak 5 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het brood in de lengte doormidden. Bestrijk de snijkanten met de tomaten-groentepuree. Leg de onderste helft op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi met de kaas. Verdeel het kip-groentemengsel erover en bestrooi met de rest van de kaas. Dek af met de rest van het brood en druk licht aan.
Bak het brood in het midden van de oven in ca. 10 min. goudgeel en knapperig. Leg op een serveerplank, snijd in punten en serveer direct.
Makkelijke oventosti
Weg met het tosti-ijzer, kom maar op met die oven!
hoofdgerecht
null personen
700 kcal
15 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verhit een hapjespan met antiaanbaklaag zonder olie of boter en bak het kipgehakt 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de roerbakgroente toe en bak 5 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het brood in de lengte doormidden. Bestrijk de snijkanten met de tomaten-groentepuree. Leg de onderste helft op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi met de kaas. Verdeel het kip-groentemengsel erover en bestrooi met de rest van de kaas. Dek af met de rest van het brood en druk licht aan.
Bak het brood in het midden van de oven in ca. 10 min. goudgeel en knapperig. Leg op een serveerplank, snijd in punten en serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g kipgehakt gekruid
600 g Italiaanse roerbakgroente
1 Turks brood
130 g Mutti le verdurine in tube
150 g geraspte cheddar
Dit heb je nodig
bakpapier