Spaghetti met tomaat, rucola en kappertjes
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn. Snijd de tomaatjes in kleine blokjes. Verwarm de olie op laag vuur in een steelpan. Bak de knoflook 2 min. zachtjes in de olie, zorg dat hij niet gaat kleuren. Neem de pan van het vuur. Voeg de tomaten en de kappertjes toe en laat 1 uur marineren.
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Snijd de mozzarella in blokjes. Giet af in een vergiet en meng de warme spaghetti met het tomatenmengsel, mozzarella, rucola en de basilicumblaadjes en serveer direct.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Spaghetti met tomaat, rucola en kappertjes
hoofdgerecht
null personen
505 kcal
15 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn. Snijd de tomaatjes in kleine blokjes. Verwarm de olie op laag vuur in een steelpan. Bak de knoflook 2 min. zachtjes in de olie, zorg dat hij niet gaat kleuren. Neem de pan van het vuur. Voeg de tomaten en de kappertjes toe en laat 1 uur marineren.
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Snijd de mozzarella in blokjes. Giet af in een vergiet en meng de warme spaghetti met het tomatenmengsel, mozzarella, rucola en de basilicumblaadjes en serveer direct.
bereidingstip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 teen knoflook
250 g romaatjes
150 ml olijfolie extra vierge
6 el kappertjes
350 g spaghetti
125 g mozzarella
75 g rucola
15 g verse basilicum