Volkoren spaghetti met kappertjes en olijven
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking.
Snijd ondertussen de knoflook fijn. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomaatblokjes toe en laat 3 min. bakken. Laat de olijven uitlekken en voeg met de kappertjes toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de pasta over borden en schep de saus erover. Verkruimel de kaas erboven en verdeel een handje rucola erover.
Volkoren spaghetti met kappertjes en olijven
hoofdgerecht
null personen
620 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking.
Snijd ondertussen de knoflook fijn. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomaatblokjes toe en laat 3 min. bakken. Laat de olijven uitlekken en voeg met de kappertjes toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de pasta over borden en schep de saus erover. Verkruimel de kaas erboven en verdeel een handje rucola erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g volkoren spaghetti
2 tenen knoflook
2 el traditionele olijfolie
800 g tomatenblokjes
5 el Taggia-olijven
50 g kappertjes
150 g witte kaas
75 g rucola