Spaghetti alla puttanesca met witte kaasblokjes
Klassieke Italiaanse spaghetti met het zoete van gebakken romaatjes en het zoute van de olijven en witte kaas.
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit ondertussen de olie in een grote koekenpan of wok. Fruit hierin op laag vuur de knoflook en rode peper 3 min. Voeg de romaatjes toe en bak 4 min. mee. Halveer de olijven en voeg samen met de kappertjes toe.
Schep de spaghetti door de saus en verdeel de pasta over 4 diepe borden. Bestrooi met de kaasblokjes. Lekker met wat fijngesneden peterselie.
Spaghetti koken
Instructievideo - 01:46 min.
Spaghetti alla puttanesca met witte kaasblokjes
Klassieke Italiaanse spaghetti met het zoete van gebakken romaatjes en het zoute van de olijven en witte kaas.
hoofdgerecht
null personen
545 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit ondertussen de olie in een grote koekenpan of wok. Fruit hierin op laag vuur de knoflook en rode peper 3 min. Voeg de romaatjes toe en bak 4 min. mee. Halveer de olijven en voeg samen met de kappertjes toe.
Schep de spaghetti door de saus en verdeel de pasta over 4 diepe borden. Bestrooi met de kaasblokjes. Lekker met wat fijngesneden peterselie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g AH Vrij van gluten spaghetti
2 el milde olijfolie
2 tenen knoflook
1 rode peper
500 g romaatjes
90 g zongerijpte Taggia-olijven
50 g kappertjes
200 g witte kaas