Spaghetti alla mollica
Aan de slag
Verkruimel het brood. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Laat ondertussen de ansjovis uitlekken en vang de olie op. Verhit deze olie in een koekenpan en bak de rode peper 1 min. Zet het vuur laag, voeg de ui toe en bak in 7 min. zacht en glazig. Voeg de ansjovis toe en laat 3 min. meewarmen.
Voeg de kappertjes toe aan het ansjovis-uimengsel. Breng op smaak met peper. Giet de pasta af en vang 1 soepopscheplepel kookvocht op. Meng de pasta door de saus en schep het kookvocht, de peterselie en kaas erdoor. Strooi het broodkruim erover. Lekker met broccoli en chipolataworstjes.
Rode peper schoonmaken
Instructievideo - 00:34 min.
Spaghetti alla mollica
hoofdgerecht
null personen
470 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verkruimel het brood. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Laat ondertussen de ansjovis uitlekken en vang de olie op. Verhit deze olie in een koekenpan en bak de rode peper 1 min. Zet het vuur laag, voeg de ui toe en bak in 7 min. zacht en glazig. Voeg de ansjovis toe en laat 3 min. meewarmen.
Voeg de kappertjes toe aan het ansjovis-uimengsel. Breng op smaak met peper. Giet de pasta af en vang 1 soepopscheplepel kookvocht op. Meng de pasta door de saus en schep het kookvocht, de peterselie en kaas erdoor. Strooi het broodkruim erover. Lekker met broccoli en chipolataworstjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 sneetjes witbrood
300 g spaghetti
1 blikje ansjovisfilets
1 rode peper
4 uien
1 potje kappertjes
1 bakje platte peterselie
100 g Parmezaanse kaas