Spaghetti met tomaat en mozzarella
bewaar
bewaar

Spaghetti met tomaat en mozzarella

20 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Kook de spaghetti beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Kruis de tomaten in, dompel ze onder in kokend water en verwijder het velletje. Snijd de tomaten daarna in blokjes. Bewaar 1 eetlepel van het kookvocht en giet de spaghetti af. Schep de spaghetti om met het kookvocht, de olie, de blokjes tomaat, mozzarella en de basilicum en breng op smaak met zout en peper. Serveer direct.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaghetti met tomaat en mozzarella

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig