Spaghetti met tuinerwten en mozzarella
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de courgette met de Italiaanse kruiden 1 min. op hoog vuur. Voeg de cherry tomaten en de tuinerwten toe en bak nog 2 min. tot de tuinerwten ontdooid zijn. Voeg de mozzarella en peper en zout naar smaak toe. Giet de pasta af. Sprenkel de rest van de olie erover. Verdeel de pasta over 4 borden. Schep de groenten met mozzarella erover. Pluk de blaadjes basilicum van de takjes en strooi over de groenten.
Aardappelen en pasta koken
Instructievideo - 02:52 min.
Spaghetti met tuinerwten en mozzarella
hoofdgerecht
null personen
615 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de courgette met de Italiaanse kruiden 1 min. op hoog vuur. Voeg de cherry tomaten en de tuinerwten toe en bak nog 2 min. tot de tuinerwten ontdooid zijn. Voeg de mozzarella en peper en zout naar smaak toe. Giet de pasta af. Sprenkel de rest van de olie erover. Verdeel de pasta over 4 borden. Schep de groenten met mozzarella erover. Pluk de blaadjes basilicum van de takjes en strooi over de groenten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g spaghetti
4 el olijfolie
1 courgette
1 tl Italiaanse kruiden
1 bakje cherry tomaten
250 g tuinerwten
1 zakje mini-mozzarella
4 takjes basilicum