Spaghetti met tomaat en mozzarella
Aan de slag
Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Broccoli 3 min. koken en afgieten. Tomaten halveren. Mini-mozzarella's halveren. Korsten van brood snijden. Brood (in keukenmachine) verkruimelen. In koekenpan 2 el olie verhitten, broodkruim in olie zachtjes bruinbakken. Knoflook erboven uitpersen. In braadpan of wok rest olie verhitten. Ui 2 min. bakken. Broccoli en tomaten toevoegen en 3 min. meebakken. Met zout en peper op smaak brengen. Saus door afgegoten spaghetti scheppen en even goed doorwarmen. Mozzarella erdoor scheppen. Spaghetti over vier borden verdelen en met broodkruim bestrooien. Serveren met broccoli-tomaatmengsel.
Spaghetti met tomaat en mozzarella
hoofdgerecht
null personen
725 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Broccoli 3 min. koken en afgieten. Tomaten halveren. Mini-mozzarella's halveren. Korsten van brood snijden. Brood (in keukenmachine) verkruimelen. In koekenpan 2 el olie verhitten, broodkruim in olie zachtjes bruinbakken. Knoflook erboven uitpersen. In braadpan of wok rest olie verhitten. Ui 2 min. bakken. Broccoli en tomaten toevoegen en 3 min. meebakken. Met zout en peper op smaak brengen. Saus door afgegoten spaghetti scheppen en even goed doorwarmen. Mozzarella erdoor scheppen. Spaghetti over vier borden verdelen en met broodkruim bestrooien. Serveren met broccoli-tomaatmengsel.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g spaghetti
1 ui
1 zak broccoliroosjes
250 g cherrytomaten
1 bakje mini-mozzarella
4 sneetjes oud witbrood
1 teentje knoflook
4 eetlepels olijfolie
1 potje pomodorini & mozzarella-saus