Spaghetti met tomaat en mozzarella
bewaar
bewaar

Spaghetti met tomaat en mozzarella

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Broccoli 3 min. koken en afgieten. Tomaten halveren. Mini-mozzarella's halveren. Korsten van brood snijden. Brood (in keukenmachine) verkruimelen. In koekenpan 2 el olie verhitten, broodkruim in olie zachtjes bruinbakken. Knoflook erboven uitpersen. In braadpan of wok rest olie verhitten. Ui 2 min. bakken. Broccoli en tomaten toevoegen en 3 min. meebakken. Met zout en peper op smaak brengen. Saus door afgegoten spaghetti scheppen en even goed doorwarmen. Mozzarella erdoor scheppen. Spaghetti over vier borden verdelen en met broodkruim bestrooien. Serveren met broccoli-tomaatmengsel.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaghetti met tomaat en mozzarella

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig